Pages

Monday, October 7, 2013

Loodusainete nädal

Loodusainete nädala   avasime üritusega I kooliastmele. Füüsikaõpetaja viis läbi erinevaid katseid teemal "Värviline keemia". Käesoleva õppeaastal oli loodusainete nädala võtmesõna värvid. 
Värviline keemia pildigalerii 


Nuuskpiirituse lõhn

Kirjanduses tunnis õpilased kirjutasid luuletusi loodusest värvide teemal. Põnevamaid luuletusi eksponeeriti II korrusel.

Luuletusemaailma pildigalerii

 

Luuletused

 

2. oktoobril toimusid üritused. mis olid suunatud teadmiste omandamisele ja rakendamisele.Toimus traditsioonile meeli köitev sügisnäitus, mille teemaks olid "Värvid loodusest". Õpilased ja kooskolleegid olid toonud erinevat värvi loodusande ja -lilli. Siinkohal suured tänud aktiivsetele loodussõpradele.

Pildigalerii sügisnäitus

Sügisnäitus "Värvid"

 

Lõbus tegelane


Õpilased said oma teadmisi rakendada erinevates mängudes.  I ja II kooliaste osalesid " Loodusfoto tundmise" üritusel. Igast klassist osales üks neljaliikmeline võistkond. 

Loodusfoto tundmine pildigalerii

 


I kooliaste


II kooliaste

Tulemused:

I kooliaste I koht III kl

 II kooliaste I koht 6.b

III kooliastme ja gümnaasiumiõpilased ragistasid ajusid " Loodusliku kuldvillaku" võistluses.

Loodusliku kuldvillaku pildigalerii

 
III kooliaste 7. -9. kl

Gümnaasium
Tulemused: 

III kooliaste I koht 9.b

Gümnaasium I koht 12.b


8. oktoobril toimus esimene bioloogia õpikoda. Osalesid Antsla Gümnaasiumi ja Parksepa Keskkooli õpilased. Taimede õpikoda oli põgus külastus taimede maailma ning tutvustas taimede olemust ja suhet inimesega. Uurisime nii taimede traditsioonilist kui ka eriskummalist ehitust ja kuidas taimede unikaalseid omadusi inimene enda kasuks on rakendanud. Heitsime pilgu fotosünteesile ja eksperimenteerime taimedega. Vaatasime taimede rolli inimese toidulaual ja seda, kuidas inimene on taimi vastavalt vajadustele muutnud.



Video
 Antsla Gümnaasiumi rebastepäeva video
Antsla Gümnaasiumi õpetajad osalesid Võrumaa õpetajate medoodikapäeval
Metoodikapäeval esinesid  töökogemuslike ettekannetega Võru  maakonna  õpetajad. Tänavuaastase metoodikapäeva üldteema oli arengu- ja koostöökeskne õpikäsitus. Suurema tähelepanu oli  seekord saanud karjääriplaneerimine ja õppe lõimimine, samuti koostöö ja kaasaegsed õpikeskkonnad.

Õpetajad Anu Silm ja Tiiu Laane tutvustamas  I maailmasõda teemat
Pildigalerii ettekannetest, kus ise oli kuulaja rollis.
 


Kõigile parimat töötahet ja ilusat sügist!!!

No comments:

Post a Comment